Δραστηριότητες | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

O ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ συμμετείχε με περίπτερο στη διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, Anuga 2019, στην Κολωνία, από 05 έως 09 Οκτωβρίου 2019, στο πλαίσιο υλοποίησης του 2ου έτους του προγράμματος προώθησης της φέτας στις αγορές της Γαλλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Anuga 2019 λαμβάνουν μέρος οι μεγαλύτερες εταιρείες του αγροτοδιατροφικού κλάδου που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.

Το περίπτερο του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, επισκέφθηκαν επαγγελματίες του αγροτοδιατροφικού τομέα απ’ όλο τον κόσμο, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τη φέτα, την προέλευσή της, τον τρόπο παρασκευής της και την ανώτερη ποιότητα της. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν επαφές με όλους τους Έλληνες παραγωγούς και επιχειρηματίες που συμμετείχαν στην έκθεση και δραστηριοποιούνται στον τομέα της φέτας και των ελληνικών τυριών ΠΟΠ και Β2Β συναντήσεις.

Την Τρίτη 08.10.2019 ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μ. Βορίδης συνοδευόμενος από τη Γενική Πρόξενο της Ελλάδος στο Ντίσελντορφ κα Μαρία Παπακωνσταντίνου, επισκέφθηκε το περίπτερο του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και ενημερώθηκε για το πρόγραμμα προώθησης της φέτας στο εξωτερικό, τους στόχους του και για τις δράσεις που έχουν υλοποιηθεί κατά τη διάρκεια του 1ου έτους υλοποίησής του.

Website Security Test