Δραστηριότητες | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

 

Εκδήλωση τύπου με 100 προσκεκλημένους διαμορφωτές κοινής γνώμης, γαστρονόμους, και δημοσιογράφους, πραγματοποιήθηκε στις 09 Απριλίου στον πολυχώρο/εστιατόριο Battery Gardens, στη Νέα Υόρκη. Οι ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ κ. Μάμαλης Σπύρος, ως εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, η Chef Vasiliki Vourliotaki και ο κ. Ταμπαρόπουλος Δημήτριος, υποδιευθυντής της NOVACERT.

Η δράση «Εβδομάδες ειδικών προσφορών στα εστιατόρια» υλοποιήθηκε σε 16 εστιατόρια της Νέας Υόρκης, από 5 έως 19 Απριλίου 2019. 

Η δράση «Ημέρες γευσιγνωσίας – Προώθηση σε σημεία πώλησης (POS)» στις ΗΠΑ, υλοποιήθηκε από 11 έως στις 13 Μαΐου 2019 (3 ημέρες) σε 15 καταστήματα των Fairway και 5 καταστήματα των Market Basket στις πόλεις New York, New Jersey και στην περιοχή New England των ΗΠΑ. Τα καταστήματα που επιλέχθηκαν (POS) και συμμετείχαν στη δράση, βρίσκονται σε κεντρικά σημεία και είχαν καλή πρόσβαση για το κοινό. Σε κάθε σταντ γινόταν ενημέρωση των πελατών και δινόταν το διαφημιστικό φυλλάδιο και το δωρεάν δείγμα. Το προσωπικό της προώθησης ήταν πολύ καλά ενημερωμένο και με πολύ καλή διάθεση να προβάλει το προϊόν και ευχάριστο στην επικοινωνία με το κοινό. Ο εμπορικός ακόλουθος του προξενείου μας στην Νέα Υόρκη κος Μιχαηλίδης εξέφρασε την άποψη ότι είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιούνται τόσο πετυχημένες δράσεις για την προώθηση της φέτας με πρωτοβουλία δημόσιου φορέα και ότι υπάρχει ήδη θετικός αντίκτυπος από το πρόγραμμα στον επιχειρηματικό κόσμο της Νέας Υόρκης.

 

 

Website Security Test