Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Ερευνητικές και ενημερωτικές δράσεις για ενίσχυση της ετοιμότητας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου αναφορικά με την άμεση εκρίζωση του παθογόνου Xylella fastidiosa σε περίπτωση εντοπισμού του», το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου.

Το Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μιας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Εφαρμογή συστημάτων κλωστικής κάνναβης για τη μεγιστοποίηση των αποδόσεων και της ποιότητας της παραγόμενης ίνας στις εδαφοκλιματικές συνθήκες της Θεσσαλίας», με ακρωνύμιο «ΠΡΑΣΙΝΗ ΙΝΑ» και κωδικό Μ16ΣΥΝ2 00327, που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 2, των Υπομέτρων 16.1-16.5 «Συνεργασία για περιβαλλοντικά έργα περιβαλλοντικές πρακτικές και δράσεις για την κλιματική αλλαγή», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους.

Ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός με αρ. πρωτ. 18644/09-04-2024 με σκοπό τη σύναψη σύμβασης για την Προμήθεια γραφικής ύλης των Κέντρων Κατάρτισης του Οργανισμού ανά Περιφερειακή Ενότητα (Κέντρο ΔΗΜΗΤΡΑ) καθώς και των Δ/νσεων Αγροτικής Κατάρτισης και Οικονομικού (Κεντρική Υπηρεσία) για την εκπαίδευση νέων αγροτών για τις ανάγκες υλοποίησης των Δράσεων κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων για νέους γεωργούς και μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις, στο πλαίσιο του ΠΑΑ 2014-2020, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει μόνο της τιμής, προϋπολογισμού 138.615,12 € συμπεριλαμβανομένων δικαιώματος προαίρεσης και ΦΠΑ.

Προθεσμία υποβολής προσφορών Τετάρτη 24/04/2024 ώρα 15:00.

Διενέργεια διαγωνισμού / αποσφράγιση προσφορών Παρασκευή 26/04/2024 ώρα 12:00 π.μ. Συστημικός αριθμός διαγωνισμού ΕΣΗΔΗΣ 348584.

pdfΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  pdfΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Το Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Εφαρμογή γεωργίας ακριβείας στο σιτάρι στη Θεσσαλία», με ακρωνύμιο «ΣΙΤΑΡΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ» και κωδικό Μ16ΣΥΝ2-00330, που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους.

Το  Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, προκηρύσσει διαγωνισμό με την ανοικτή διαδικασία του άρθρου 27 του Ν. 4412/16 με ηλεκτρονική υποβολή προσφορών μέσω της πλατφόρμας του ΕΣΗΔΗΣ (α/α συστήματος 348450) και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής, για την προμήθεια ζωοτροφών, πρόσθετων ζωοτροφών και αγροεφοδίων.

Το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης Έργου «Ενίσχυση του κλάδου της προβατοτροφίας μέσα από τη παραγωγή και προώθηση του βαρύτερου σφαγίου», με ακρωνύμιο “Pro-Lamb” και κωδικό Μ16ΣΥΝ2-00361, που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 2, του Υπομέτρου 16.1 – 16.2 «Ίδρυση και λειτουργία Επιχειρησιακών Ομάδων της Ευρωπαϊκής Σύμπραξης Καινοτομίας για την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα της γεωργίας», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους.

Το Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΤΗΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) συμβάσης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικ ό πρόσωπ ο , για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Αξιολόγηση επιλεγμένων γονοτύπων βίκου (Vicia sativa L.) για την παραγωγή πρωτεϊνούχων ζωοτροφών», με φορέα χρηματοδότησης την εταιρία Κ. ΧΡΙΣΤΑΝΤΩΝΗΣ.

Website Security Test