Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου με τίτλο "Επιλογή βέλτιστων συνθηκών επεξεργασίας με καινοτόμο τεχνολογία Υπερυψηλής πίεσης για παραγωγή χυμού ροδιού υψηλής ποιότητας ", ΟΠΣ 5038144, στo πλαίσιο της πρόσκλησης «Ενίσχυση πρωτοβουλιών ΜΜΕ για ανάπτυξη Έρευνας και Καινοτομίας (κουπόνια καινοτομίας) στην Περιφέρεια Πελοποννή σου», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2014 2020».

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων μέχρι και την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 13:00

pdfΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

 

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου στα Χανιά, ανακοινώνει ότι προκηρύσσει συνοπτικό ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό, για τη συγκομιδή/εκποίηση των ελιών Καλαμών, παραγωγής 2019.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών μέχρι και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10:30


pdfΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Το Εργαστήριο Ελαιολάδου Μυτιλήνης του Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου προκηρύσσει συνοπτικό ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό, για τη συγκομιδή/εκποίηση των διαφόρων ελαιοποιήσιμων ποικιλιών ελιών, παραγωγής 2019.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών μέχρι και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10:30

pdfΠροκήρυξη διαγωνισμού

 

Ο ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ ανακοινώνει την ανάρτηση των «Οριστικών Πινάκων Κατάταξης» των υποψηφίων εκπαιδευτών που υπέβαλαν προτάσεις στις αριθμ. 23076/20-05-2019 και 25680/04-06-2019 Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ_ΔΣ

Το Τμήμα Ακρόδρυων του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων ανακοινώνει ότι προκηρύσσει συνοπτικό πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκποίηση βαμβακιού παραγωγής 2019, έκτασης 122,8 στρεμμάτων του κτήματός του, εκτιμώμενης ποσότητας περίπου 40.000 κιλών.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων μέχρι και την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 09:00

pdfΠροκήρυξη διαγωνισμού

 

 

Ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός - ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας και Ιατρού Εργασίας για το σύνολο των εγκαταστάσεων του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ, συνολικού προϋπολογισμού 60.000,00 €, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ και του δικαιώματος προαίρεσης, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει μόνο της τιμής και με διάρκεια σύμβασης 12 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της, με μονομερές δικαίωμα του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ παράτασης της σύμβασης για ένα επιπλέον έτος.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων μέχρι την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12:00 μμ

pdfΠροκήρυξη διαγωνισμού   pdfΤεύχος Διακήρυξης   pdfΕρώτημα επί του Διαγωνισμού   pdfΔιευκρινίσεις

 

Το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροιτκής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου με τίτλο «INTERREG IPA II Cross-border Cooperation Programme “Greece - Albania 2014-2020” PRIORITY AXIS 2, THEMATIC PRIORITY 2g, SPECIFIC OBJECTIVE 2.2, με τίτλο «Competitive livestock entrepreneurship and health protection for sustainable rural economic development» και ακρωνύμιο COMPLETE, που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και Εθνικούς Πόρους των συμμετεχουσών χωρών.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 13:30.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  docΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας Καβάλας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροιτκής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου με τίτλο «Παραγωγή βιοδραστικών πολυσακχαριτών υψηλής προστιθέμενης αξίας από μακροφύκη των Ελληνικών θαλασσών και αξιοποίηση τους στην ανάπτυξη καινοτόμων βιολειτουργικών τροφίμων (BIOALGAFOOD) (Τ1ΕΔΚ 00232 MIS 5031857)στο πλαίσιο της Δράσης Εθνικής Εμβέλειας: «ΕΡΕΥΝΩ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ –ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» που χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότατα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ) (ΕΣΠΑ 2014-2020).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docxΥΠΟΔΕΙΓΜΑ_ΥΠΟΒΟΛΗΣ_ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης των προτάσεων της αριθμ. 2171/19.06.2019 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Παρακολούθηση και καταγραφή της κατάστασης των θαλάσσιων υποπεριοχών της Ελλάδας/Αναβάθμιση και λειτουργική επικαιροποίηση του δικτύου παρακολούθησης παρακολούθησης-Δειγματοληψίες και αναλύσεις βιοτικών και αβιοτικών παραμέτρων του θαλάσσιου οικοσυστήματος» (ΟΠΣ 5010856) συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ταμείο Συνοχής και από Εθνικούς πόρους (ΣΑΕ 2751).

Σύναψη δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου.

Κατά της απόφασης χωρεί υποβολή ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στην ιστοσελίδα.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ_ΔΣ

Το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας Καβάλας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροιτκής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου με τίτλο «Αξιοποίηση των εδώδιμων φυκών Dictyopteris membranacea και Laurencia obtusa στη Μεσογειακή κουζίνα ως βιολειτουργικό τρόφιμο και διατροφικό συμπλήρωμα» (MEDSUSHI) (T1ΕΔΚ – 04048 MIS 5031687) στο πλαίσιο της Δράσης Εθνικής Εμβέλειας: «ΕΡΕΥΝΩ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ –ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» που χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότατα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ) (ΕΣΠΑ 2014-2020).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 15:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docxΥΠΟΔΕΙΓΜΑ_ΥΠΟΒΟΛΗΣ_ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΔΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του ερευνητικού προγράμματος "Enhancing nutrient use efficiency through legumes in agro-ecosystems of the Mediterranean basin" (Ακρωνύμιο: CROSYMED).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 14:00.

pdfΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

docΥΠΟΔΕΙΓΜΑ_ΥΠΟΒΟΛΗΣ_ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης των προτάσεων της αριθμ. 3079/01.08.2019 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο "Δημιουργία εθνικού ερευνητικού δικτύου στην αλυσίδα αξίας της «Ελιάς»", στο Υποέργο 1. (Δημιουργία εθνικών ερευνητικών δικτύων στις αλυσίδες αξίας της «Ελιάς», του «Αμπελιού», του «Μελιού» και της «Κτηνοτροφίας») του έργου με κωδ. αριθ. 2018ΣΕ01300000 του Εθνικού Σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Γενικής Γραμματείας Έρευνας & Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ).

Έγκριση του πίνακα κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων και σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου.

Κατά της απόφασης χωρεί υποβολή ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στην ιστοσελίδα.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ_ΔΣ

Website Security Test