Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό άνω των ορίων με τίτλο «Προμήθεια Επιστημονικού Εξοπλισμού», με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει μόνο της τιμής.

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μιας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες του Έργου με τίτλο «Θωράκιση της ασφάλειας τροφίμων και της επισιτιστικής ασφάλειας μέσω της δυνατότητας πρόβλεψης της αλλοίωσης από μύκητες και της απειλής από μυκοτοξίνες στην περιοχή της Μεσογείου υπό συνθήκες κλιματικής αλλαγής», ακρωνύμιο FunShield4Med και κωδικό GA1010079173.

Το Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει δημόσιο ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκποίηση κριθής εσοδείας 2022, κατ' αρχάς με έγγραφες και σφραγισμένες προσφορές, που θα συνεχιστεί με προφορικές και με κριτήριο τη συμφερότερη προσφορά από οικονομική άποψη.

Ο ΕΛ.Γ.Ο.-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει την πλήρωση δύο (2) θέσεων ερευνητικού προσωπικού βαθμίδας Β’ - Κύριος Ερευνητής, ως ακολούθως:

1) Μία (1) θέση ερευνητή βαθμίδας Β’ -Κύριος Ερευνητής, στο Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών, με γνωστικό αντικείμενο: «Λιβαδοπονία - Αλληλεπιδράσεις Ζωικών Ειδών και Διαχείριση Βόσκησης»
2) Μία (1) θέση ερευνητή βαθμίδας Β’ -Κύριος Ερευνητής, στο Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών, με γνωστικό αντικείμενο: «Δασική Οικοφυσιολογία»

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητάς τους (επισυνάπτεται έντυπο) και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος «ΑΠΕΛΛΑ» στη διαδικτυακή διεύθυνση https://apella.minedu.gov.gr


Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 3η Απριλίου 2023

pdfΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

docxΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

 

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 50/400/04.01.2023 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο: «Ζωοανθρωπονόσοι στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Προσέγγιση ενιαίας υγείας», του Ινστιτούτου Κτηνιατρικών Ερευνών.

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 69/738/09.01.2023 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο: «Exploring the role of domesticated and productive animals in the circulation of SARS-CoV-2. - CoVET-19» του Ινστιτούτου Κτηνιατρικών Ερευνών.

Το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου «Διάσωση, διατήρηση και αξιοποίηση του γηγενούς γενετικού υλικού των εσπεριδοειδών με σύγχρονες βιο-αναλυτικές προσεγγίσεις (GoCitrus) Τ2ΕΔΚ-01318 MIS 5072531», το οποίο χρηματοδοτείται από την ΔΡΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ:«ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ Β’ ΚΥΚΛΟΣ».

Το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη δύο συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου «Ανάπτυξη και εφαρμογή τεχνολογικής καινοτομίας για αντιμετώπιση σημαντικών προ- και μετα-συλλεκτικών προβλημάτων της καλλιέργειας κερασιάς», που συγχρηματοδοτείται από το Ελληνικό Δημόσιο και από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικότερα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» του ΕΣΠΑ 2014-2020, Επενδυτικά Σχέδια Καινοτομίας.

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου, της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου: «Mobilization of Olive GenRes through pre-breeding activities to face the future challenges and development of an intelligent interface to ensure a friendly information availability for end users – GEN4OLIVE, για το έτος 2023.

Website Security Test