Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μιας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Αειφορικές και οικολογικώς φιλικές διεργασίες μετατροπής αγροτοβιομηχανικών υπολειμμάτων σε τρόφιμα, ζωοτροφές και προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας», με ακρωνύμιο Residues2value και κωδικό ΑΤΤΡ4-0339570 (ΜΙS 5185063), το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης «ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ», με Κωδικό ΟΠΣ 4582 στο Επιχειρησιακό
Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020».

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ), για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου με Τίτλο “Καινοτόμες λύσεις για τη βιώσιμη και περιβαλλοντικά φιλική φυτοπροστασία των οπωροκηπευτικών της Ελλάδας, στην Ευρώπη του μέλλοντος” (Ακρωνύμιο ΙnnoPP, Κωδικός Πράξης ΤΑΑ: TAEDR-0535675) που υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Next Generation EU.

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Χρήση ενδοφυτικών μικροοργανισμών στη φυτοπροστασία της τομάτας» – ENDOTOM (Μ16ΣΥΝ2-00254), στο πλαίσιο της Δράσης 2, του υπομέτρου 16.1 - 16.5, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020, με συγχρηματοδότηση από εθνικούς πόρους και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης).

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 108/2927/17.01.2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο “Μελέτη και αξιολόγηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών Ελληνικού γάλακτος”.

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 153/2573/16.01.2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο «Δημιουργία νέων ποικιλιών ελιάς για προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή και βελτίωση ποιότητας προϊόντων» – BREEDOLEA», με φορέα χρηματοδότησης το ΥπΑΑΤ.

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 49/1030/09.01.2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο : ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟΠΡΑΣΙΝΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΩΝ, ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΑΙΘΥΛΕΝΙO ΜΕΣΩ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΑΠΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Ακρωνύμιο: OraMa2degreen Κωδικός έργου Μ16ΣΥΝ2-00294, που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γενική Γραμματεία Γνωσιακών Πόρων και Υποδομών Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΠΑΑ 2014-2020.

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 50/1031/09.01.2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο «Υιοθέτηση καινοτόμων και φιλικών προς το περιβάλλον προσυλεκτικών χειρισμών με μαννιτόλη στην καλλιεργητική τεχνική της ελιάς στοχεύοντας στην αύξηση της παραγωγής λαδιού και στην πρωίμηση της συγκομιδής MannitOil» Ακρωνύμιο: MannitOil Κωδικός έργου Μ16ΣΥΝ2-00103 που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γενική Γραμματεία Γνωσιακών Πόρων και Υποδομών Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΠΑΑ 2014-2020.

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 41/06.02.2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.
Σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Resilient beekeeping and breeding to safeguard natural genetic resources and pollination services –BeeGuards»

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΕΑΕ

 

 

Το Ινστιτούτο Ελιάς Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Ερευνας, εκδηλώνει ενδιαφέρον για τη σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου με εξωτερικό συνεργάτη (ΤΕ Γεωπονίας) για ανάγκες του Έργου: «Καινοτόμα αντιμετώπιση του δάκου της ελιάς, ΔΑΚΟ-TECH -Μ16ΣΥΝ2-00358», με Επιστημονικά Υπεύθυνη τη Δρα Κυριακή Βαρίκου, Κύρια Ερευνήτρια του ΙΕΛΥΑ στα Χανιά.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων 26.03.2024 ημέρα Τρίτη.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟΝ)

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΕΑΕ

docxΑΙΤΗΣΗ

 

 

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 4323/24.01.2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΡΟΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ", με ακρωνύμιο “ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ” και κωδικό Μ16ΣΥΝ2-00196, που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 2, των Υπομέτρων 16.1 – 16.5 «Συνεργασία για περιβαλλοντικά έργα περιβαλλοντικές πρακτικές και δράσεις για την κλιματική αλλαγή», περιφερειακής και εθνικής εμβέλειας, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους.

Κατά του πίνακα κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων της παρούσης επιτρέπεται άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΕΑΕ

 

 

 

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΤΗΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου, ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Δημιουργία προβασικών, βασικών και πιστοποιημένων φυτειών ελιάς, εσπεριδοειδών και συκιάς» - Πιστοποιημένα Φυτώρια, με Κωδικό Έργου Μ16ΣΥΝ2-00156, που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 2, «Υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου (project) των επιχειρησιακών ομάδων της ΕΣΚ για την παραγωγικότητα και βιωσιμότητα της γεωργίας», των Υπομέτρων 16.1 - 16.2 «Ίδρυση και λειτουργία Επιχειρησιακών Ομάδων της ΕΣΚ για την παραγωγικότητα και βιωσιμότητα της γεωργίας», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 (ΠΑΑ 2014-2020), με συγχρηματοδότηση από εθνικούς πόρους και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης).

Website Security Test