Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με αρ. πρωτ. 43003/03-08-2022, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών φύλαξης του κτιρίου της Κεντρικής Υπηρεσίας του Οργανισμού για ένα έτος, με μονομερές δικαίωμα προαίρεσης του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ για επέκταση της σύμβασης για ένα επιπλέον έτος, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει μόνο τιμής, προϋπολογισμού 59.520,00 € συμπεριλαμβανομένων προαίρεσης και αναλογούντος ΦΠΑ.Συστημικός αριθμός διαγωνισμού ΕΣΗΔΗΣ 169919

Το Ινστιτούτο Αγροτικής Οικονομίας και Κοινωνιολογίας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη συμβάσης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ – Α' ΦΑΣΗ», με κωδικό ΟΠΣ 5136156 στο Επιχειρησιακό́ Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ανακοινώνεται από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ η πρόσληψη εποχικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, που αφορά την πλήρωση δεκατεσσάρων (14) ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων για τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) Αττικής, Τρικάλων, Κορίνθου, Ιωαννίνων, Λάρισας και Ηρακλείου του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ που εδρεύουν στις Περιφερειακές Ενότητες Βόρειου Τομέα Αθηνών, Τρικάλων, Κορινθίας, Ιωαννίνων, Λάρισας & Ηρακλείου.

Το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό, κατά των ορίων, για την ανάδειξη αναδόχου για τη διάθεση προσωπικού παροχής κτηρνοτροφικών υπηρεσιών, στο πλαίσιο υλοποίησης του αυτοχρηματοδοτούμενου έργου με τίτλο "ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΖΩΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ".

Το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής / Τμήμα Μελισσοκομίας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Μελέτη των επιπτώσεων του Μολυβδαίνιου – (MoNa) μετά την εφαρμογή του στην τροφή των μελισσοσμηνών – APIMoNa». ‘ApiMONA’ , χρηματοδοτούμενο από το SATT Paris-Saclay και UNIVERSITE DE VERSAILLES-SAINT-QUENTIN-EN-YVELINES (UVSQ).

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 25623/150/10.05.2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο: "Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ – Α' ΦΑΣΗ", με κωδικό ΟΠΣ 5136156, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», ΕΣΠΑ 2014-2020.

Το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής / Τμήμα Μελισσοκομίας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Safeguarding agroecosystem resilience under climate change through efficient pollination and sustainable beekeeping - SafeAgroBee».

Το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής / Τμήμα Μελισσοκομίας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη δύο (2) συμβάσεις μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Understanding and anticipating mechanisms of honeybee colony mortality with connected beehives - BeeConnected». 

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 2245/32626/10.06.2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο: «Αξιολόγηση δραστικής ουσίας (acetamiprid) με δολωμ. ψεκασμούς εναντίον του δάκου της ελιάς σε ελαιώνες μεγάλης έκτασης» για τα έτη 2022-2023.

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου “Διερεύνηση και αξιολόγηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών Ελληνικού γάλακτος ανά περιοχή παραγωγής του”.

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Ανάπτυξη καινοτόμου έξυπνης συσκευασίας επιτόπιας - μη καταστρεπτικής αποτίμησης ποιότητας τροφίμων με εφαρμογή οργανικής φωτονικής στο υλικό συσκευασίας», με ακρωνύμιο OLED_Lumin_FoodPack και κωδικό Τ2ΕΔΚ-04175, MIS 5075103 το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο της Ενιαία Δράση Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» Β’ ΚΥΚΛΟΣ, του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Demonstration of a mobile unit for hybrid energy storage based on CO2 capture and renewable energy sources» με ακρωνύμιο LIFE CO2toCH4 και κωδικό LIFE20 CCM/GR/001642.

Website Security Test