Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, προκηρύσσει πλειοδοτικό διαγωνισμό, με έγγραφες σφραγισμένες προσφορές που θα συνεχιστεί με προφορικές προσφορές από όλους τους συμμετέχοντες, για την εκποίηση 850 περίπου τόνων χλωρομάζας μηδικής μερικώς αφυδατωμένης για το χρονικό διάστημα από 15-04-2022 έως και 30-11-2022.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Τρίτη 5 Απριλίου 2022 και ώρα 11:00.

pdfΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ανακοινώνει τα αποτελέσματα της αριθμ. ΣΟΧ2/2021 Ανακοίνωσής του (με αριθμ. πρωτ. : 60666/18.11.2021 (ΑΔΑ : 69ΠΠΟΞ3Μ-ΝΘΕ) για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου στις ΕΠΑ.Σ. Ιωαννίνων, Λάρισας, Καλαμπάκας, Νεμέας και Συγγρού, των Εργαστηρίων Ελέγχου Ποιότητας Γάλακτος Πάτρας, Ρεθύμνου, Πέλλας (με έδρα τα Γιαννιτσά), Δράμας και Λάρισας, των Εποπτειών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας, Ανατολικής Στερεάς & Νήσων (Αθήνα) και της Κεντρικής Υπηρεσίας .

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες του Έργου «Ανάπτυξη ηλεκτρονικής πλατφόρμας για περιβαλλοντική και οικονομική αποτίμηση επιπτώσεων συστημάτων παραγωγής βιο-ενέργειας στη Κ. Μακεδονία για βιώσιμη και ανταγωνιστική διαχείριση από επιχειρήσεις της αγροτοκτηνοτροφικής αλυσίδας» (ακρωνύμιο: ENVITOOL).

Έγκριση πινάκων υποψηφίων για την ανάθεση έργου σε εξωτερικούς αναδόχους στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος προώθησης της φέτας ΠΟΠ «Feta PDO. Let’s get real!» στις αγορές της Γερμανίας του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας

 

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ.

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό με έγγραφες και σφραγισμένες προσφορές εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά με σκοπό την επιλογή αναδόχου, για την παραχώρηση των δικαιωμάτων παραγωγής και εμπορίας σπόρων σποράς των ποικιλιών σιταριού και κηπευτικών κυριότητας ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, για πέντε (5) έτη, με δικαίωμα ανανέωσης έως και δύο πενταετίες με ελάχιστο προσφερόμενο ποσοστό δικαιώματος ανά ποικιλία.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 και ώρα 14:00.

pdfΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες του Έργου “Δημιουργία ποικιλίας λεμονιάς x λιμεττιάς προσαρμοσμένης στις Eλληνικές κλιματολογικές συνθήκες, με αξιόλογα εμπορικά, αγρονομικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά”- Limonime «Ειδικό Πρόγραμμα Γεωργικής Έρευνας για την Δημιουργία Νέων Ποικιλιών Φυτικών Ειδών».

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες του Έργου "Δημιουργία ποικιλιών πορτοκαλιάς προσαρμοσμένων στις Eλληνικές κλιματολογικές συνθήκες, με αξιόλογα εμπορικά, αγρονομικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά”- CitroVar «Ειδικό Πρόγραμμα Γεωργικής Έρευνας για την Δημιουργία Νέων Ποικιλιών Φυτικών Ειδών».

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες του Έργου «Προσαρμογή οπωροφόρων δενδρωδών καλλιεργειών της Μεσογειακής λεκάνης στη κλιματική αλλαγή - FREECLIMB (PRIMA)».

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες του Έργου «Δημιουργία νέων ποικιλιών ελιάς για προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή και βελτίωση ποιότητας προϊόντων» – BREEDOLEA.

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 516/04.02.2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Σύναψη τριάντα εννέα (39) συμβάσεων μίσθωσης έργου για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Εκπόνηση Δράσεων του Εθνικού Προγράμματος Συλλογής Αλιευτικών Δεδομένων ετών 2022-2023, στο πλαίσιο Ενωσιακών και Εθνικών Απαιτήσεων», με κωδικό ΟΠΣ 5004055, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020».

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου «Άμεσος υπολογισμός αποτυπώματος άνθρακα ανά μονάδα προϊόντος σε θερμοκηπιακές καλλιέργειες για την προώθηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) και βιώσιμης αγροτικής παραγωγής» (ακρωνύμιο: SUSTDEV)..

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο για τις ανάγκες υλοποίησης Έργου ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ Τ2ΕΔΚ-02333 (MIS 5131416), ΣΑΕ 2020ΣΕ11910000 με τίτλο: «Δημιουργία αλυσίδας αξίας για το ελληνικό αγριοτριαντάφυλλο (Rosa canina L.) με εφαρμογή ορθών γεωργικών πρακτικών για την παραγωγή πρώτων υλών καλλυντικών με βάση καινοτόμες πράσινες διαδικασίες εκχύλισης» (Green_Wild_ROSE.gr), με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Website Security Test