Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου «Άμεσος υπολογισμός αποτυπώματος άνθρακα ανά μονάδα προϊόντος σε θερμοκηπιακές καλλιέργειες για την προώθηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) και βιώσιμης αγροτικής παραγωγής» (ακρωνύμιο: SUSTDEV)..

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο για τις ανάγκες υλοποίησης Έργου ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ Τ2ΕΔΚ-02333 (MIS 5131416), ΣΑΕ 2020ΣΕ11910000 με τίτλο: «Δημιουργία αλυσίδας αξίας για το ελληνικό αγριοτριαντάφυλλο (Rosa canina L.) με εφαρμογή ορθών γεωργικών πρακτικών για την παραγωγή πρώτων υλών καλλυντικών με βάση καινοτόμες πράσινες διαδικασίες εκχύλισης» (Green_Wild_ROSE.gr), με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 238/3800/21.01.2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο: Ανάπτυξη και Εφαρμογή Αναδυομένων Βιοτεχνολογικών Μεθόδων σε Κηπευτικές Καλλιέργειες Βιολογικής Γεωργίας” ΒΙΟΜΕ (ΚΩΔ.ΠΡΑΞΗΣ/MIS 5070001, «ΕΡΕΥΝΩ–ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ–ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», ΕΣΠΑ 2014 – 2020).

Το Ινσιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη τεσσάρων (4) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Παραδοσιακά γαστρονομικά Πιάτα Κεντρικής Μακεδονίας - Macedonian Gourmet», με φορέα χρηματοδότησης τoν EΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 4189/68803/27.12.2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Έγκριση των πινάκων κατάταξης επιλέξιμων προτάσεων και σύναψη δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Novel sustainable aquaculture technologies for the production of innovative feeds for improved fish stocks», της Δράσης «Εθνικής Εμβέλειας Eranets 2019b» με ακρωνύμιο AquaTech4Feed και Κωδικό Έργου MIS 5070470 / Τ11ΕΡΑ4-00038.

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

Το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, προκηρύσσει ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό (μέσω ΕΣΗΔΗΣ) κάτω των ορίων, για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης προμήθειας εργαστηριακού εξοπλισμού και συγκεκριμένα αφορά σε προμήθεια ενός φορητού φθορισμόμετρου χλωροφύλλης, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει μόνο της τιμής, στο πλαίσιο του Υποέργου 2, του Έργου «Παρακολούθηση και καταγραφή της κατάστασης των θαλάσσιων υποπεριοχών της Ελλάδας/Αναβάθμιση και λειτουργική επικαιροποίηση του δικτύου παρακολούθησης-Δειγματοληψίες και αναλύσεις βιοτικών και αβιοτικών παραμέτρων του θαλάσσιου οικοσυστήματος» με ακρωνύμιο: ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, με Κωδικό ΟΠΣ 5010856 και κωδικό ΠΔΕ:2018ΣΕ27510112.

Το Ινστιτούτο Βιομηχανιών & Κτηνοτροφικών Φυτών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά (βάσει τιμής), με σκοπό την επιλογή αναδόχου ανάθεσης εκτέλεσης καλλιεργητικών και γεωργικών εργασιών βελτίωσης και σποροπαραγωγής του αυτοχρηματοδοτούμενου έργου «Βελτίωση και Σποροπαραγωγή Κτηνοτροφικών Φυτών και Οσπρίων», σε συνολική έκταση 40 περίπου στρεμμάτων στο αγρόκτημά του.

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ
1. Αρ.πρωτ.:10242/22-02-2022
2. Τίτλος/Αντικείμενο: Ηλεκτρονικός Διεθνής Ανοικτός διαγωνισμός, για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού των κτιριακών εγκαταστάσεων του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ για ένα έτος,

Ανακοινώνεται από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ η πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη μίσθωσης έργου σε δύο εξωτερικούς αναδόχους στο πλαίσιο υλοποίησης του  προγράμματος :  ‘’Προώθηση της φέτας ΠΟΠ «Feta PDO. Let’s get real!» στις αγορές της Γερμανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας — PDO FETA – ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 779712’’.

Αιτήσεις υποβάλλονται από  18/02/2022 έως και 28/02/2022.

 

Το Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου ¨Ψυχανθη¨, με ακρωνύμιο ¨Legumes4Protein¨ (Κωδικός Έργου: Τ1ΕΔΚ-04448 και Κωδικό MIS 5030744).

Το Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου ¨Αξιολόγηση και βελτίωση γηγενών πληθυσμών και ποικιλιών φακής για ιδιαίτερα αγροκομικά, φυσιολογικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά¨, με ακρωνύμιο LENSBREED (Κωδικός Έργου: Τ1ΕΔΚ 04633 και Κωδικό MIS 5030873).

Website Security Test