Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 3301/13.09.2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Σύναψη δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Μελέτη του κύκλου ζωής και ανάπτυξη πρωτοκόλλου καλλιέργειας επιλεγμένων δερματωδών φαιοφυκών των Ελληνικών θαλασσών» της Πράξης «Ολοκληρωμένη πολυτροφική υδατοκαλλιέργεια για την παραγωγή υψηλής προστιθέμενης αξίας θειικών πολυσακχαριτών από φαιοφύκη για τις βιομηχανίες φαρμακευτικών προϊόντων και καλλυντικών» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5074605, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας (ΕΤΘΑ) και από Εθνικούς πόρους.

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ_ΔΣ_19_10.pdf

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ.3261/08.09.2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Urgent measures in the Eastern Mediterranean for long term conservation of endangered European eel – LIFEEL – LIFE19NAT/IT/000851», το οποίο χρηματοδοτείται από την ΕΕ-DG Environment-LIFE.

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

 

ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ.pdf

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 3127/45837/08.09.2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών παρακολούθησης ιολογικών ασθενειών-φορέων εσπεριδοειδών και αξιολόγηση εμπορικών σκευασμάτων ενεργοποίησης μηχανισμών άμυνας», με ακρωνύμιο: «ΕΣΠΕΡασπίς» και με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 507453, στο πλαίσιο του ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) 2014-2020, της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ», με χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους (ΓΓΕΚ) και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων / Τμήμα Ακροδρύων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, ανακοινώνει ότι προκηρύσσει συνοπτικό πλειοδοτικό διαγωνισμό, για την εκποίηση βαμβακιού παραγωγής 2021, έκτασης 113,5 στρεμμάτων του κτήματός του, εκτιμώμενης ποσότητας περίπου 30.000 κιλών.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:00.

pdfΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

"Διενέργεια ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με αντικείμενο την προμήθεια εξοπλισμού και λογισμικού που εντάσσεται στο Υποέργο 3 της Πράξης με κωδικό ΟΠΣ 5021283 και τίτλο «Αναβάθμιση πλαισίου και διαδικασιών παροχής υπηρεσιών προς την αγροτική επιχειρηματικότητα», προϋπολογισμού 938.928,00 € συμπ. ΦΠΑ, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά με κριτήριο τη βέλτιστη σχέση ποιότητας - τιμής. Προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών στο ΕΣΗΔΗΣ: 22/11/2021, ώρα 14:00 μ.μ.

Ημερομηνία διενέργειας διαγωνισμού:23/11/2021, ώρα 12:00 μ.μ.

 

pdfapofash_paratashs_2021209_signed.pdf

pdfΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

pdfΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο «Διερεύνηση της παραγωγής των μανιταριών Agaricus και Pleurotus με εναλλακτικές τεχνικές καλλιέργειας, χρήση εγχώριων αγρο-βιομηχανικών υπολειμμάτων και καινοτόμα αξιοποίηση των αποβλήτων και παραπροϊόντων της καλλιέργειας με ανάκτηση συστατικών υψηλού βιομηχανικού και φαρμακευτικού ενδιαφέροντος» και κωδικό Τ1ΕΔΚ-05027, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης Εθνικής Εμβέλειας «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ», του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 13:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής / Τμήμα Μελισσοκομίας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «SafeAgroBee».

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docxΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ - Α

docxΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ - Β

Το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης της Πράξης «Επιχορήγηση του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού - ΔΗΜΗΤΡΑ για την υλοποίηση του Έργου «Λειτουργία Εθνικού Δικτύου Παρακολούθησης και καταγραφής της ποσότητας (ποτάμια) και ποιότητας (ποτάμια και λίμνες) των επιφανειακών υδάτων της χώρας (Οδηγία 2000/60/ΕΚ) με Κωδ. ΟΠΣ (MIS) 5001336 του Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α. 2014-2020)» και ΣΑΕ 2017ΣΕ27510121.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 14:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, προκηρύσσει συνοπτικό ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό, για την πώληση ξηρών καρπών καρυδιών πεκάν και μακαντάμια παραγωγής 2021.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Παρασκευή 22 Οκτωβρίου και ώρα 10:30.

pdfΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο «Σουσάμι Άνοιξε- Οι -ομικές τεχνολογίες ως εργαλείο επαναπροώθησης της καλλιέργειας σουσαμιού» στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» με Κωδικό ΟΠΣ 2076, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», ΕΣΠΑ 2014-2020.

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 39791/27.07.2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο «Αξιολόγηση και βελτίωση γηγενών πληθυσμών και ποικιλιών φακής για ιδιαίτερα αγροκομικά, φυσιολογικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά», με ακρωνύμιο ¨LENSBREED¨ (Κωδικός Έργου: Τ1ΕΔΚ-04633 και Κωδικό MIS 5030873) που υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης «Ερευνώ- Δημιουργώ-Καινοτομώ» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και Εθνικούς Πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020 (ΕΠΑνΕΚ2014-2020)».

Έγκριση του πίνακα κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων και σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου»

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 3135/45994/09.09.2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο: «Επίδραση της ποικιλιακής σύστασης του ελαιώνα στα ποιοτικά, χημικά και οργανοληπτικά, χαρακτηριστικά του ελαιολάδου» – MULTIVAR».

Έγκριση του πίνακα κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων και σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου.

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

Website Security Test